вторник, 5 февруари 2013 г.

Basstanic Wednesday








В средата на седмицата се полага нещо тежко, басово и силно. Все пак трябва да вкараме малко сила в нея иначе дните се забравят. По мои предвиждания, тази статия ще се хареса на феновете на Металика. Защото е за един човек, за когото се казва, че "Сатаната му е кучка". Но пък е останал донякъде в сянката на легендарната група MetallicA. Ако не сте го познали досега, това е любителят на злото -  Jason Newsted 

Jason вече е сформирал нова група. Тя съществува от миналата година и се казва..(изненада!)    Newsted .Те имат издаден един скромен 22-минутен албум, оригинално озаглавен "Metal". Той наподобява леко звученето на Metallica, но тук вече Jason дърпа конците и няма кой да му намаля баса... (напомня ми на Оги..).

NEWSTED - METAL (2012)

Този силен по звучене и още по-badass като текстове албум олицетворява Jasoн с лирики като 


"With dirt between my teeth

I made the devil sell his soul
I know that he can bleed


и бас рифове, наподобяващи алармата за събуждане на Сатаната,  Newsted определено разбуждат тежкарския метъл (ако изобщо има не-тежкарски). Албумът определено се харесва лесно и не е тежък за слушане. Jason е сътворил разни гениални рифове и филове, които показват харакетерния му стил на свирене.

Наш личен фаворит е

А този албум определено си струва преслушването!

Peace :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар